Tillbaka till startsidan

 

Gastroenterologi Urologi/Gynækologi Psykiatri Søvn / PSG Nasofaryngoskop Neurologi Om os

Sök

Nyheter

 

Adresse i Danmark:

SynMed Medicinteknik AB

Læssøegade 23

DK - 8600 Silkeborg

Tel: +45 53 55 01 00

info@synmed.dk

 

Aktuella kurser & möten

Alle aktuelle kurser og møder, hvor vi er . Læs mere>

ISO-13485_2016-black-TM.jpg 

 

Embla NDx

 

Embla® NDx er en videreudvikling af Embla N7000, med en helt ny platform som hedder Natus SleepWorks. Systemet betår af en kommunikationsenhed og NDx-forstærkere. Embla® NDx er en

robust, lille og let PSG-forstærker som giver store muligheder for fleksibilitet og høj signalkvalitet, med mulighed for at tilkoble fuldskala 10/20 EEG og har samtidig et bredt spektrum af valgbare

samplingshastigheder.

Embla® NDx forstærkeren tilbyder flg. kanaler: 64 AC kanaler, 6 sensor indgange samt 4 DC kanaler, hvor du kan få følgende signaler: EEG, EOG, EKG, EMG, respirationsbevægelser, snorken, vejrtrækningsflow og -tryk og position.

 

Forstærkeren har integrerede tryktransducere og pulsoximeter samt en eventknap. Udfra disse kanaler kan du yderligere få følgende signaler: XSum, XFlow, XVolume, Phase, RMI, RespRate, Flow_DR, Snore_DR, Elevation, aktivitet og position. Kommunikationsenheden varetager overførslen af data fra NDx-forstærkeren til PC enten direkte via USB eller via netværkskontakt. På kommunikations-enheden kan du se undersøgelsen i realtid, udføre impedansmåling, tilføje noter og udføre bio-kalibrering, når du er til stede i patientens rum. På enheden findes 12 DC indgange til yderligere registreringsmuligheder.

 

Sleepworks er en omfattende, flexibel og cyber-sikker software til søvndiagnostik. Softwaren forenkler indstillinger, indsamling, gennemgang, analyse og rapportering af omfattende søvnstudier. Sleepworks er en komplet diagnostikpakke, som er udformet til at imødegå behovet uanset hvor eller hvem, som udfører undersøgelsen. Med SQL-databasen er det hurtigt og enkelt af finde søvnstudierne.

 

 

Embla® NDx har følgende fordele:

 

 

Fuldskala 10/20 EEG

 

 

Bredt spektrum af valgbare samplingshastigheder

 

 

Enkelt at koble patienten fra ved behov

 

 

PSG softwaren opfylder AASM retningslinjerne

  

 

Windows 10 kompatibel software

 

 

Fungerer med RemLogic 4.0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere Info

pdf Embla NDx info